bugün

ruhunu şeytana satmak

nasıl yapıldığı hakkında:

önce şeytanı çağırmak gerekir..

kullanılacak kılıç ve sihirli sopa gerekli özelliklere sahip olmalıdır:

sihirli sopa:
Sihirli sopa sihir nefisi temsil eder, kılıç ise nefisi iter ve savunmak için kullanılır, sihirli sopa bunu kendisine çeker. Bu yüzden Sihirli sopayı ruh, hayalet veya şeyatn çağırmada kullanılır. Sihirli sopa 2cm kalınlığından ve 50 cm uzunluğundan bir daldan ( fındık ) yapılır. Bunun icinden bir tünel açılır ( sopayı yarmadan ). Bakır tel içinden geçirilir. 7 gün bu sopa üzerinde ayin yapılır.ilk gün yeni ay olmalıdır. Hergün konsantre olup bu sopanın her material ve elementin üstünde olduğu gerçeği gözönüne getirilir. Sihirli sopayı çok dikkatli kullanmalı ve kesinlikle başkası tarafından ellenmemeli yoksa bütün gücünü kayıp eder.

kılıç:
Kılıç havaya aittir. Hedef değiştirtmek için kullanılır. Kılıçta uygun uzunluğa dikkat edilmelidir. Kılıcın ucu yere değidiğinde eller seviyesine gelmelidir. Kılıcın kabzesi herhangi iletken olmayan bir maddeden olabilir. iletken olmaması çok önemlidir.

kullanılacak diğer malzemeler:
Aşağıdaki Araç Gereçler Yeni ve kullanılmamış olmalıdır.

Şamdan ve Mum : Element Ateş
Kurukafa veya Toprak : Element Toprak
Eğer bir kurukafa bulabilirsen bunu güçlendirmek için Mezar Toprağı eklersin. Toprak baş tarafından alınmalı.
Dumanlar ve Harzlar : Element Hava
Dumanlar :
Weihrauch : Güneş
Mhyrrhe : Ay
Storax : Satürn
Sandel : Venüs
Su Bardağı veya Kristalküre : Element Su
Su bardağın büyük olmasına dikkat edin, tehlikeli ayinlerde kullanılır. Geri tepen büyüleri ve negativ enerjiyi kendinden uzak tutmak amacı taşır.

Yere tebeşşir ile bir daire ve bir üçgen çizilir.Bütün gerekli malzemeleri hazırladıktan sonra, bir tas kan dairenin dışındaki, şeytanın görüneceği üçgene yerleştirilir. Ayrıca dairenin etrafına 9 mum yerleştirilir.Bu mumlar pentagram üzerlerine konulur. Böylece Şeytan size ulaşamaz ve herhangi bir zarar veremez. Daireden çıkmamaya dikkat edin.Biraz Weihrauch ve Storax yakılır. Dairenin içinde ayakta durarak şeytanın işareti sihirli sopa ile havada çizilir. Kılıcı da elde tutarak formül* okunur. Burdan sonraki trance haline meditasyon ile ulaşılır.

Sol elde tutulan kılıcın ucu ile şeytanın işaretine dokunulur ve formül* okunur.

Şimdi kılıcın ucu ile sihirli üçgene dokunulur ve şeytanın gelmesi beklenir. Şeytandan isteklerinizi önceden çok iyi düşünmeli ve kesinlikle pazarlığa girilmemeli. Kılıcın sivri ucuyla şeytanın görüneceği olan sihirli üçgeni koruma altına al.Ve Ruh görünecektir.

Şaytanla antlaşma yapıldıktan sonra Ruhu serbest bırakma kısmına geçilir.Wheirauch yakılarak okunur : Yüce güçlü Ruh, bana , bu mekana veya herhangi bir eşyaya zarar vermeden seni kutsayarak gönderiyorum. Emirlerimin hepsini eksiksiz yerine getir.Şimdi seni o görünmezdeki saklandığın boşluğa gönderiyorum. Barış olsun sen ve benim aramda, ve seni takrar çağırdığımda beklemeden gel.

şeytanla yapılacak anlaşma:

"Ruhunu Şeytana Satmak" terimi bu antlaşmadır. Bu çok basit fakat ebedi bir antlaşmadır. Şeytan büyücünün hizmetine girer ve her istediğini sorgusuz yerine getirir. Bunun bedeli olarak büyücünün Ruhu, beden hayatı bitince Şeytanın mevkiisine girer ve onun hizmetine geçer. Bu antlaşmadan çıkış yoktur. Eğer büyücü, bedeni hayatı sırasında bu antlaşmadan vazgeçerse, şeytan bedeni hayatının sona ermesini beklemek zorunda değildir ve Ruh`u istediği gibi yönlendirebilir.......

Şeytanla antlaşma

Korkunun Yemini

Gökyüzünün üstündeki yüce yükseklik
Sizin sevgiliniz olmaya yemin ederim
Dünyanın dibindeki cehennem çukuru, son derece sadık olacağıma yemin ederim
Ateşin sürekli değişen güzelliği adına
Denizlerin gücü ve dehşet mucizesi adına
Vaztizlikte bulduğum
Beni bütün güzelliklerden vazgeçirdi
Kanımla "SATAN" a birlik oluyorum
Bütün yalanlar ve kirler ellerimden silinerek
Size, hayvana ve kontrolünüze
Rehin bırakıyorum, vücudumu, aklımı, ve ruhumu.