bugün

sinüsleri boşaltma taktikleri

Bir kere modern tıbbı unutun. Boş yere emek ve para harcıyorsunuz. Hemen bir aktara gidip zencefil tozu alıyorsunuz. Ve bunu sabırla 2 gün boyunca sabah akşam tercihen sıcak su ve bal ile karıştırarak içiyorsunuz. Zencefilin çok faydalarından biri de sekresyonu atmaktır.

Bunları bir kronik sinüzit mağdurundan dinlediniz. Aynı zamanda konkalarımda deviasyon var ve acaip alerjik etkilenimlerim var. Ona rağmen işe yarıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Edit: Eğer sinüzitiniz burun tıkanıklığı sonucu oluşmuşsa veya onunla beraber seyrediyorsa iliadin vb. gibi çok kuvvetli burun açıcılar ile birlikte 2-3 gün boyunca zencefil kürünü uygularsanız daha etkili sonuç alabilirsiniz. Çünkü sinusler burundan hava almadıkça içeride enfeksiyon daha da birikiyor. Yani burnumuzu bu ilaç ile açık bırakarak zencefilin etkisiyle sinuslerin hızlı şekilde boşalmasını sağlayacağız. Bunları başka hiç bir doktordan duyamazsınız ha ona göre. Ne çektim.

Unutmayın. iliadin gibi meretler bağımlılık yapar ve 5 günden fazla kullanılmaz. Burun mukozasına acayip derece hasar verir. Bunu yalnızca tedavimize tamamlayıcı ve onu hızlandırıcı olarak kullanacağız.