bugün

18 ocak 2017 via hospital rezaleti

Rezalet gibi rezalettir. Başınız sağolsun hocam doktorun da adını soyadını da yazsaydınız keşke. Bilseydik bu iş bilmezi.

Trafikte bir anlık bakın sadece bir saniyelik dalgınlıkla kaza yapıp insan öldürüp "katil" damgası yiyip hapse düşebiliyorsunuz. Doktor dediğin kim ki yargılanmayacak.

Adamı utanmadan savunuyorlar bir de. Olum siz hipokrat yemini öncesi insanlık yemini edin. yanlışlıkla damar kesmeyi geçtim adam kamera unutmuş. Kamera. Alooo insanın içinde malzeme unutan doktorun ki kaza falan değildir. Savunulacak yanı yok adam hala gelmiş kazadır doktor hata yapar diyor. adamın iş bilmezliği malzem unutması ve bunun üstüne yaptığı hatadan bir insan öldü. daha kötüsü onun yakınlarına yalan söylüyorsun. daha amerika da ki davalardan bahsediyor. işte amerika da ki gibi hata yapan doktoru yargı sikmediği için doktorlar böyle hastanın içinde malzeme bırakıyor hata yaptım öldü diyor. Bir d onu meslektaşları savunuyor çünkü yargı dokunmuyor abd gibi. Asıl o kamerayı bunu yapan doktorun ve savunanın götüne sokup orada unutacaksın.