bugün

tuvaletteki kokunun üstünüze kalması

Kabul et korkunç bir gerginlik anı bu.

Hele de siz sadece el yıkamaya falan girdiyseniz o tuvalete anam anam. Yer yarılsa keşke. hayır o kıpkırmızı suratla sizi mağma da Kabul etmez şerefsizim yanına.

tuvaleti saran koku, zaten hassas olan midenizi altüst ederken bir de içeriye bir başkası girerse yaşanan gerginlik tadından yenmezdir. Kokuyu alır almaz burnu iptal edersiniz. Ağızdan nefes alıp vermek başlar, marion jones gibi tek nefeste 100 metreyi koşacak nefesi ciğerlere doldursunuz. ((bütün havayı sömürdü öküz) ve başlığı tanımlayan an da tam tek nefeste işi halledip çıkacakken o tuvaletten, kapının açılmasıyla gelir.

O kokudan kaçacakken yakalanırsınız. Size, gülerek selam veren iş yeri arkadaşının surat ifadesi yerini birden, "ne yedin be" ifadesine bırakır. Surat ekşir, dudak şişme bebeklerde olduğu gibi gayet "o", burun delikleri kelebek kanadı gibi açılıp kapınır haldedir. evet budur. sizinki de "valla ben bişey yapmadım ben gelmeden önce de vardı" surat ifadesidir ama anlatamazsınız. Hoş anlatsanız da buna kim inanır? ( sakın sakın YAPMA KARDEŞiM YAPMA O ESPRIYI)

o an tüm karizma tüm ağır insan imajı yerle birdir. küçülürsünüz, büzülürsünüz, KABUĞUNUZA ÇEKiLiR HAYATA küsersiniz. elinizi yıkadığınız lavabonun delikleri arasından kayıp gitmeyi istersiniz. elinizi kolunuzu nereye koyacağınızı bilemezsiniz.

ve sevimlilik adına ben masumum lan imajı çizmek için ağızdan bir iki kelime çıkarmayı denersiniz. "pofff ne pis kokmuş değil mi? kıçı tıkanasıca" (yeminle malsın sen).

Tanım; halinizin bulunduğu b.ktan duruma da lanet ettiren, evde de olan ama iş yerindeki gibi adama koymayan olay.

Not: kızlar sıçar mı olayı da burda devreye giriyormuş meğer. s.çıyorlarmış efendim hem de nasıl. Pislik!