bugün

atatürke hakaret 3 yıl peygambere hakaret özgürlük

Gerizekalı insanların anlayamadığı durum bu işte. Başlığı açan arkadaş gerizekalıların sesi olmuş tebrik ediyorum. Bak bilale anlatır gibi anlatıyoruk dikkatli oku.

Müslümanlık, hristiyanlık, yahudilik gibi dini tercihler kişilerin yetiştiği ortama ve seçimlerine bağlıdır. Yani büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkeye bu ülke müslümandır deyip ona göre yaptırım uygulayamazsın. Çünkü devletin ve resmi makamlarının dini olmaz, olamaz. Bunun zıttı yaşarım ben diyorsan hemen gidiyorsun temizinden biletini alıyorsun, arabistana siktirip gidiyorsun şeriatçı kardeş.

Atatürk ise bir din değil, bir kişidir. Öyle bir kişidir ki sıfırdan bir ülke kurmuş,devleti şeriat denen beladan kurtararak bu halkı özgürleştirmiştir. istese ben padişahım lan bana saray yapın diyemez miydi ? Bal gibi derdi ve kimse de itiraz edemezdi. Halk açlıktan kırılırken her hafta saray yaptıran padişahlar varken demokrasiyi getirdi bu ülkeye atatürk. Atatürk sadece bir cumhurbaşkanı ya da komutan değildir. Atatürk bu ülkenim kurucu değeridir. Atatürk`e hakaret, cumhuriyete hakarettir.