bugün

aöf mezunu olup üniversite bitirdim demek

amatör bir futbolcunun bir real madrid futbolcusuna 'olum biz yerel ligde oynuyoruz işte çok fazla uzak deplasmana gitmiyoruz en uzak deplasman 50 km , hem öyle seyirci falan da ıslıklamıyor rahat rahat topumuzu oynuyoruz , şimdi siz bi gün barcelona'dasınız sonra salı günü şampiyonlar ligi maçı için zagreb'e uçuyorsunuz falan , malsınız la siz' demesine benziyor bu durum.

allah akıl fikir ihsan etsin , adamın hayalindeki maksimum hedef kpss girip memur olmak olduğu için onları başarılı sayıyor.

kimseyi küçümsemek gibi bir amacım yok , her insan bir diğerinden bir konuda mutlaka daha fazla bilgilidir , bir çoban bir hayvanın dilinden senden benden daha iyi anlar mesela o da bir bilgidir.ama bir çobana gidip ben okudum dersen 'okumak ne güzel şey ben okuyamadım' der o zaten kendini mahcup hisseder , o kadar erdemlidir.

ama işte yarrak kafalı olmak böyle bir şey , aöf okumuş siz kampüste karı kız kovalarken hocaların altına yatmayı düşünürken ben evde göt büyütüyordum diyerek kendini zeki sizi salak yerine koyuyor , bahanesine bak amına koyim hocaların altına yatacakmışız not için , lan ne güldüm amk ya.

hayır kendisiyle beraber girdiğimiz herhangi bir sınavda kalemi sikime bağlayarak elimi kullanmadan daha fazla puan yapabileceğim bir insanın bu sözlükte başlık açabiliyor olması cidden zoruma gidiyor , zall gör bunları zall.