age of wulin

Oyunda ayrıca partner sistemi var, cash shoptan alacağınız veya oyun içi parayla diğer oyunculardan alabileceğiniz bir itemle arkadaşınızı hedefe alarak iteme sağ tıklarsanız ve arkadaşınız kabul ederse, o arkadaşınızın bilgisayar tarafından canlandırılan versiyonunu, o oyunda olmadığı zamanlar yanınıza yardımcı olarak çağırabiliyorsunuz.

size epey yardımı dokunuyor. gerek pve gerek pvp olarak.

yakında gelecek olan yeni subsect (alt okullar) ile oyun dahada keyiflenecektir.

5. innerlar ile toplamda kasabileceğiniz meridyen sayısı 180'e çıkmıştır an itibariyle. 6. innerların gelmesiyle bu sayı dahada artacaktır.

oyunda okuldan okula sıçramak için birde betray yani ihanet sistemi bulunmaktadır. bir okula betray edip diğer okula geçerseniz 30 gün birdaha o okula betray edemezsiniz. 30 gün dolunca eski okulunuza geri dönebilirsiniz.

Suç işleyip hapise düştüğünüzde ise oyunun messenger sistemine eklediğiniz best friend sekmesi altındaki oyunculardan rica edip sizi kurtarmalarını isteyebilirsiniz fakat bu durumda captor yani polisler gelip baskın yapabilir ve eğer onları öldüremezseniz arkadaşlarınızla birlikte sizi öldürür ve yine sizi içeri tıkar.

oyun bir derya sayın seyirciler. bu oyun bir deryadır. ülkemizde fazla tutmaması ise ayrı bir artıdır.