bugün

köprüde linç edilen er askerin babası

"Ben oğlumu devlete teslim ettim. Bana ölüsü geldi, iki oğlum daha var. Bu vatan için onları da vermeye hazırım. Devlet yetkililerinden mağduriyetimizin giderilmesi için yardım bekliyoruz"

Evet devlete teslim etti oğlunu bu baba. O çocukta devlete teslim oldu. Askerden kaçmadı 18 bin verip altında arabayla caddelerde tur atmadı. Ama üst düzey fetocunun akp linin zengin bazı mhp linin chp linin çocuğu teslim olmadı devlete. Bankalara teslim oldu onlar baba paralarıyla beraber.

Onların evladı evlat bu adamın evladı ne ulan!

Bu çocuğun tek suçu emrinde oldugu komutanın kötü niyetli bir adam olması mı?

Burada atıp tutanlara soruyorum bu çocuğun yerinde olsalardı ne yapabileceklerdi? Cevap vereyim ayni şekilde o kamuflajı giyecek hücum yeleğini sırtına geçirip eline silahını alarak sike sike o landa veya unimog a binecek o köprüde bölük komutanı in dediğinde inecek ve orada olacaklara engel olamayacak o sikik köprüde mahsur kalacaktı belki bu çocuk gibi ölecekti işte o zaman emin olsun birileri yine onun masum olduğunu söyleyecekti. iyi ve kötüyü ayırt edecek birileri mutlaka olacaktı.

Ne demişti baba "ben oğlumu devlete teslim ettim"... Devlet kandırıldık diyor değil mi? Eğer bu çocuk suçluysa şehit sayılmıyorsa devlette suçludur asıl suç onundur. Bunları bu olayları engelleyemediği için.

Bu çocuğa ve aileye sahip çıkmak hepimizin görevi. En başta devletin başındakiler.