bugün

hacettepe universitesi rock senlikleri 2008

anathema nın performansını övdüğüm için kendimden utandığım bi haggard vardı sahnede. gitar çalan şahıs bi sidiğini içiremedi önündeki kıza, bari biraz da arkadakilere dökseydin birandan-suyundan diye buradan seslenmek istiyorum, öyle dilini sallayıp triplere girmekle olmuyo, pena da atmadın eşşek herif. abaza herif. israf hem. hehe...
neyse efendim, ne diyoduk, haggard. muhteşemdi. 18 kişilik ekip demişler ben 13 saydım, geri kalanın canı konsere çıkmak istemedi herhalde.. neyse canım o sahnede 13 kişi birden aynı anda durmaları bile yeter yani. ki durmadılar coşturdular. izleyenler de biraz uçtuğundan adam şaşırdı sahnede, bu arada haggard elemanlarına adam diyorum ve şarkı sözlerini bilmeyi bırak şarkılarını duymuş değilim, öyle ilgisiz bi insan olarak anathema dan daha fazla eğlendim.
bir de, beytepeden düzenlenen etkinlik çıkışında beytepe ye servis olmaması ayıptır lan. anamız ağladı lan. hayır o değil, tutanak tuttular girişte, taksi parası da bize girdiğiyle kaldı, şu güzel geceyi böyle bitirmeseydiniz yani, iki de servis koyaydınız ya.. of ulan.