bugün

müslümanlardaki ateistler ahlaksızdır algısı

saçmalıktır.
bu kamiller zannediyor ki, herhangi bir tanrıya inanmayan insan, şerefsizin önde gideni. erkekleri tecavüzcü, onursuz, kadınları orospu ve namussuz.
halbuki bunlar, öteki dünya adı altında uydurulmuş bir ütopyada rahat yaşayabilmek adına içlerinden gelen kötülükleri baskılıyorlar.
bak kardeşim, senin içinden hırsızlık yapmak, birini öldürmek, bir çocuğa tecavüz etmek geliyorsa, yalnız kaldığında geceleri, komşunun karısını düşünüp sikini sıvazlıyorsan, hiç yoktan yere elin evli adamını ayartmak içinden geliyor ama bunu cehennemden korktuğun için yapmıyorsan hiç kusura bakma da sen yalancı, aşağılık bir iki yüzlüsün.
sadece korktuğun için inanıyorsun. yanmamak, yakılmamak için iyi insan maskesini takıp geziyorsun. o yüzden de " nasıl olsa öteki dünyada hesabı bana ait " diyerek, insanların görmediği yerlerde, kimsenin bilemeyeceği işleri yapıp, içindeki pisliği dışarı çıkarıyorsun.
bir tanrı varsa eğer, sizin gibi iki yüzlüleri cennetine alır mı çok merak ediyorum.
edit : öküzün biri gelip, allahtan korkmayan insan herşeyi yapar demiş. gerizekalı istemeden de olsa dediğime gelmiş.
ulan salak, sen allah tan korktuğun için bazı şeyleri yapıyorsan yapma zaten, ya da korktuğun için yapmıyorsan da senin kendi iraden yok, korkağın tekisin demek ki.