cem özer in teröre karşı bulduğu çözüm

~~
cem özer adlı komedyenin şehit haberlerinden sonra ileri sürdüğü akıl almaz çözüm önerisidir. şöyle demiştir: onca insan hayatını kaybediyor. artık ordaki insanları da düşünmeliyiz. devletin barış yoluna gitmesi gerekiyor. kürtlere özerklik verilsin.

eğer devlet cem özerin dediği gibi bir yöntem izlerse ülke kaosa sürüklenir. çünkü bu ülkede bir çok etnik köken var. sırf kütlerin bir kısımı özerklik istiyor ve bunun için de teröre başvuruyor diye onlara istediklerini vermek ödleklikten başka bir şey değildir. çünkü bu vatan tüm türk halkına atalarından miras kalmıştır. ve her vatandaşın her karış türk toprağı üzerinde eşit hakkı vardır. eğer kürtlere özerklik verirsen daha fazlasını isteyeceklerdir. zaten böyle bir şey bu vatan uğruna şehit düşenlerin anısına hakarettir. hem kürtler özerklik kazanınca türkiye topraklarında yaşayan diğer milletlerde de bir hareketlilik olabilir ve bizim kürtlerden neyimiz eksik biz de özerklik isiyoruz diyebilirler ve bu da ülkenin parçalanmasına bile yol açabilir.

o yüzden cem özerin bu aptalca açıklamasını kötü bir espri olarak görmek istiyorum. anlaşılan o ki cem özer azalan şöhertini şu günlerde prim yapan kürt milliyetçiliğiyle kurtarmak istiyor. eğer şöhretini kurtarmak istiyorsa bunu ülkeyi bölmeden sanatıyla yeteneğiyle yapması gerekir diye düşünüyorum
~~