bugün

burçlarına göre erkekler

Tecrübelerime dayanarak astrologluğa soyunuyorum.dinleyin kızlar.

koç erkeği: sevgili, flört anlamında en iyisi bu diyebilirim.eğlencelidir, atılgan, konuşkandır, enerjiktir.hayat adamıdır yani.fakat çok aşık olmadığı sürece sadakatsizdir.evlenmeyin.

boğa erkeği: evlenilecek erkek. tembel olmasına rağmen işkolik olurlar maddiyata ve lükse önem verdiklerinden olsa gerek. sadıktır.karım otursun evde çocuklarımla ilgilensin diye düşünür. Sigaraya alkole biraz düşkündürler.kötü yanı sıkıcı olması, gezmeyi tozmayı, macerayı sevmez.

ikizler erkeği: çoğu yavşak, sülük, ılık, ibne, pezevenk, puşt, afedersiniz orospu çocuğudur. ıssız çöllerde susuz kalasıcalar. bırakın, arkadaş bile olmayın uzak durun, yalnız gebersinler.

yengeç erkeği: ayyy bunlarda karı kılıklı herifler.hiç çekilmez dengesiz davranır, trip falan atar.sürekli şikayet eder alınganlık yapar. Erkek demeye bin şahit lazım

Aslan erkeği: fakir ve başarısızsa kompleksli olur. yok maddi durumu, mevkisi felan iyiyse zarar gelmez.iyidir korur kollar evlenin.fakat gösterişe meraklı ve kasıntıdır. giydiğiniz kıyafetten yaptığınız makyaja kadar bir karı edasıyla karışır.

başak erkeği: öhhh ruhunuzu yaşlandırır ölmeden mezara sokar. aşırı sıkıcı ve tutuklar. fazla mantıklı gerçekçi düz sıradan.at çöpe.

Terazi erkeği: güzellik, estetik takıntısı olan erkeklerdir. çirkinseniz ve orantısız bir fiziğe sahipseniz hiç şansınız yok.boşuna uğraşmayın. romantiktir, neşelidir, dengelidir.az duygusal çoğunlukla mantıklıdır. gönül rahatlığıyla yürüyebilirsiniz.

akrep erkeği: anam bunlar ne pisler bir bilseniz. Aklı fikri, derdi imanı sekstir bunların.aklınızın ucuna gelmeyecek manyak fantezileri vardır. her an her yerde kişi farketmeksizin sevişmek isterler. bu yüzden zordur. yine sevince sadık olurlar ama bununla evleneceksiniz seks makinasıyla evlenmeye hazır olun.

Yay erkeği: çapkınlar evet. üzgünüm kızlar bu erkeği elde tutmak imkansıza yakındır.maceraperest, eğlenceli, gezmeyi tozmayı seven, yerinde durmayan bir tiptir. iyi kanka olur bundan size anca.

Oğlak erkeği: üfff yazarken bile içime sıkıntı geldi. takım elbiseli sürekli çalışan abiler. düz bir hayat isteyen evlensin.

kova erkeği: bunları tavlamak istiyorsanız entelektüel, okumuş, birazda uçuk bir tip olmalısınız.sıradan ilişkileri sevmezler. 2-3 kere evlenip boşananlar bunlardan çıkar.

balık erkeği: iki türlüsü vardır. ya vıcık vıcık duygusal romantik aşk için salya sümük ağlayan flörtöz tip.ya da içinde duygusal olmasına rağmen bunu saklamak güçlü görünmek adına öküz kaba erkek gibi takılan.dengesiz, melankolik ve güvenilmezdir. sevgili olun ama sakın terkeden siz olmayın.ilişkiyi bitirmek istiyorsanız kendinizden tiksindirtin o ayrılsın. aksi halde keş, uyuşturucu bağımlısı olabilir hatta intihar bile edebilir allah korusun.sonra uğraş dur.