bugün

ensar vakfı tecavüzcüsünün solcu olması

Nasıl Terörün, Terörizmin Dini Milleti ırkı yoksa... Tecavüzünde Tecavüzcününde, ırz ve namus düşmalığının da siyasal görüşü, düşüncesinin önemli olmadığını yapılan iğrençliğin ve hayasızlığın derecesini unutanların saptırmaya ve çalıştığı önemli bir konudur.
Konu Tecavüzdür, cinsel istirmardır. Tecavüzü ve tecavüzcüyü ve mağdurları bir kenara bırakıp konuyu sağ sol Milliyetçi veya islamcı cepheye kaydırıp, vakıflara mal etmek veya olayı gerçekleştireni değilde ardındaki cemaati karalamak, siyasi olarak manuple etmeye çalışmakta gerçeklerin üstünü örtüp, bostana giren öküzü kovmak yerine onu çıkarmak için çırpınan sahibini dövmeye venzer.

Asıl konudan sapılmamalıdır.
Tecavüz ve cinsel istismar vardır. Ona bakıp ta onun bağlı olduğu tüm toplumu yargılamakta aslında o kişiyi farklı görüşten göstermeye çalışanla aynı kalitede olduğunuzu gösterir.

Tikelden Tümele gitme mantığı genellemelerde bu mantığı kullananı yanlışa götürür.

Örneğin, Bu yılan osurak böceğini yedi, Bütün yılanlar osurak böceği yer mantığı ne kadar yanlışsa bu düşünce de o kadar saçma ve yanlıştır.

Ne yani şimdi zamanında Sex skandalı Kasetleri uçuşan Cumhuriyetçi Sosyal demokrat geçinen Parti Lideri bağlı olduğu bütün parti üyeleri ve destekleyenler de mi aynı şeyi yapıyorlardı?

Yada Bir Dini Cemaat lideri, adı sex skandalına karışınca bütün cemaatte mi aynısını yapıyordu ?

lütfen...

Konu Ne sağ, Ne sol, Ne islam, Ne Milliyetçi cephe ile alakalıdır.

Konu kendini bilmez çocuk sapığının bok yemesidir. Allah da belasını versindir.

NOKta.