bugün

kadikoy deki tkp mitingleri

o mitinglere gitmeyen ve provakasyon yapayım haydi ayar verdiğimi zannedip pipimle oynayayım diyen insanların yorum yaptığı mitinglerdir. miting alanına giden gazeteciler 2 mart 2008 akp'yi istemiyoruz mitinginin katılımcı yakla$ık 20 bin ki$i olduğunu belirtmi$lerdir, ki oradaki insanların hepsi mitingin daha kalabalık olduğunu bilmektedir. götünden sayı uyduran arkada$ların bilgilerine sunulur.

ayrıca, türban'a özgürlük derken, emekçi kadın hakları gününde 3 çocuk yapın diyen bir $ahsiyetin dü$üncelerinin boyunduruğu altında kalan cahillerin entrylerinin yer aldığı ba$lıktır. evet, çocuklar hayat kaynağıdır belki ya$amın anlamıdır, ancak çocuklar kadınların özgürlüğünü kısıtlar, anneler hayatlarını çocuklarına adayarak kendi ki$isel geli$imlerini bir kenara bırakırlar, sabah sabah seda sayan izlerler, ve türbanlarının altında ilkel dü$üncelere sahip olurlar.

birbiriyle çeli$en, halkı umursamayan, ananı da al git diyen, hortumcu ve özgürlük dü$manı insanlara kar$ı yapılmı$ mitinglerdir bunlar. türbanlı kadına da sahip çıkar tkpliler onların özgürlükleri uğruna, ama ba$ı açık annelerimizin de yanındadırlar. ikiyüzlü akp politikalarının farkındadırlar, özgürlüğü tam anlamıyla kavramaktadırlar.

sadece türbana özgürlük istemezler, herkese özgürlük isterler.
(bkz: atmasyon entryler giren yazarlar uçurulsun)