bugün

erkeklerle aynı asansöre binmeyen bayanlar

dün akşam karşılaştığım, hayretler içerisine düştüğüm, "yuh artık" dediğim bayanlardır.

evet yanlış duymadınız. var böyle insanlar. nasıl bir komplekstir, nasıl bir koşullanmışlıktır anlamak elde değil. nasıl bir düşünceye sahipsin sen be kadın? aslında sana değil, bu ülkeyi haremlik selamlık hale getiren insanlara kızmak lazım. kadın; sana o kadar çok hakaret etmek istiyorum ki bilemezsin, olur da kuytuda sıkıştırırsam seni, yapacaklarımı tahmin bile edemezsin. bu kadar tahrik ettin beni.

kısaca olayı anlatmak gerekirse; her gün olduğu gibi okulumdan çıktım, otobusume bindim evime geldim. iki asansöre sahip binamıza girdim, aynı zamanda 10 15 metre arkamdan da birinin daha geldiğini farketmiştim. aynı binaya girdiğimizi farkettim. asansörlerden biri zemin katta, diğeri de 7. kattaydı. asansörün kapısını açtım ve bayan kişinin de gelmesi için kapıyı tuttum, ama beyhude yapmışım bu iyiliği. sen kadın git diğer asansörü taa 7. katlardan çağır. nasıl dert ettim ben bunu anlatamam.

işte geldiğimiz son durum bu, kadınlar karşı cinsle aynı asansöre binmekten korkuyor, korkutuluyor ya da benim tipim kayık.

not: bu kadının "türbanlı" olduğunu söylediğimde bu entrynin provakatif bir havaya bürüneceğini biliyorum ama olsun. bunlar gerçekler. sen söylemezsen, ben söylemezsem, kim söyleyecek? varsın aldıgım iki tane eksi olsun. yeter ki bil bunları.