bugün

sözlükte ilgi orospusu olan kızların reel hayatı

Sefil cinsel organlarını ilgi objesi adletmek suretiyle aslında prim yapmak amacıyla cinsiyetçiliğin en büyüğünü yapan bir takım ilgi orospuları tarafından 'ya benim mememi görsen boşalırsın ama, bizi siz var ettiniz' şeklinde savunmaya çalışılan hede.

Ulan ben zaten yazımın bir yerinde Buradaki kişilerin zekası ortalamanın altında demişim. O yüzden zaten Kevaşe ruhlular bu kadar kolay prim yapabiliyor. Neymiş yolda görsem amına, götüne bakar ıslak rüyalara dalarmışım. işte sanalda ilgi orospuluğu yapıp, reelde selam verene 'şeftali gibün amcumu sikecüler' diyen tipler hep aynı. Kendilerini düşünüp mastürbasyon yapan insanların var olmasından mutluluk duymak Nasıl bir sapkınlıktır anlamak elde değil. Hele ki kendisini yolda görenin 'dili tutulacak' kadar farklı görmek Nasıl bir kendini beğenmişlik? Vasıf sahibi olmadan ego sahibi olmak, Uludağ'da 3-5 abazaya hitap etmekten mi geçiyor?

Şayet ben adlettiğin abazalardan olsaydım nickialtına yavşar, seninle alakalı başlıklarda seni savunmak suretiyle göt yalayıcılığına kalkardım.

Neyse çomak sokunca havlıyorlarmış, bu gurur kırıntısını görmek de güzel *