bugün

boğa burcu erkeği

Boğa burcu erkeği her zaman sabırlı ve sakin olmasını bilir. Daima sorumluluklarının farkındadır. Yapması gerekenlerden kaçmaz ve üzerine düşeni mutlaka yerine getirir. Son derece sıcakkanlı bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu, burcunun erkeğine tüm insancıl özellikleri vermiştir.

Hatta tüm burçlar kuşağında, Boğa burcu erkeği kadar insancıl başka burcun erkeği yoktur. Boğa burcu erkeği dostluğa ve arkadaşlığa çok önem verir. insanlarla kolaylıkla bağ kurabilir ancak herkesi de dostu ve arkadaşı olarak kabul etmez.

Dostlarına verdiği değer gerçekten üst düzeydedir. Hiç bir dostunu geride bırakmaz. Her zaman destek çıkar ve yanında olur. En sadık ve sağlam dostlukların adamı, Boğa burcu erkeğidir. Boğa burcu erkeği son derecede güvenilir bir kişiliğe sahiptir.

insanların aradığı güvenlik ihtiyacını fazlasıyla karşılayabilir. insanlarla her zaman dertleşir ve onları dinler. Dertlerine çözüm bulmak için elinden geleni yaparlar. Kendisine danışan kişileri asla geri çevirmez. insanlara kendi düşüncelerini ikna edici bir şekilde aktarır ve uygulatır.

Dışarıdan bakıldığında son derece güçlü görünse de, iç dünyalarında kırılgan olduklarını belirtmekte fayda vardır. Boğa burcu erkeğinin kendilerine has bir ağırlığını olduğunu belirtmek gerekir. Davranışlarında ve konuşmalarında bunu hissetmek mümkündür.

Hayatlarının her alanında ağırlığı belli eden bir duruşa sahiptir. Saygı onlar için daima önemli bir etkidir. insanlara saygı duyar ve kendisi de saygı görmek ister. Boğa burcu erkeği lüks bir hayat sürmek ister. Konfor onlar için daima önemlidir.

Cömert bir erkek olduklarını söyleyebiliriz ancak bu konuda savurgan değillerdir. Güçleri yettiği kadar lüks hayat sürmek isterler. Paranın önemli olduğunu bilir ve boş yere harcamaktan kaçınırlar.