bugün

28 ekim 2015 bugün tv ye yapılan polis baskını

ekşi sözlükten soyka pigro adlı yazar bu konuda ne düşünüyorsam aynen yazmış. alıntılıyorum.

organize bir şekilde,

-devlet kadrolarına torpil ve sınav hileleriyle yerleştiler,

-emniyetten, yargıya, ösym'ye, her devlet kurumunda işgal ettikleri kadroları kendi maddi ve manevi çıkarları doğrultusunda kullandılar,

-himmet adı altında toplanan vergisiz paraları vermek istemeyen nice insanın kapısına maliyeyi dayadılar, cezalar kestiler, yardım yapanların önünü açtılar yürü ya kulum dediler ve daha çok gelir sağladılar.

-kendileri aleyhinde kitap yazan, fikir beyan eden insanları tutukladılar, dalga geçer gibi cezalar verdiler (cübbeliyi pezevenk, emniyet müdürünü terör örgütü kurucusu, genel kurmay başkanını terörist ilan ettiler)

-orduya sızabilmek için buna engel olan subayları türlü bahanelerle içeri tıktılar,

-ana insan kaynakları olan eğitim-burs faaliyetlerinde rakiplerini acımasızca yok ettiler,

-kitap toplattılar, medya kuruluşlarını bastılar,

-binlerce kişiyi emniyetten yargıya kadar kurdukları örümcek ağları sayesinde, yasa dışı bir şekilde, dinlenen kişilerin en ufak bir fikri ve haberi olmadan sahte davalar ve sahte isimlerle dinlediler, fişlediler.

-siyasete boğazlarına kadar battılar, hükümetleri, partileri desteklediler veya savaş açtılar. o kadar palazlandılar ki, mit'e sızmalarına izin verilmediği için hükümeti indirmeye kalktılar

terör örgütü de denebilir, organize suç örgütü de... her iki durumda da bankalarından, medyalarına darma duman edilmeleri son derece doğal.

paniğe ve öfkeye gerek yok hukuki süreç işliyor.

eğer akp doğan medya'ya, sözcü'ye şuna buna sararsa orada sonuna kadar mağdurların yanlarında olurum. ama bu örgüt, bugün siyaseten veya ilkesel olarak bunlara destek verenleri de, ellerine güç geçse bir kaşık suda boğar.

kaynak : https://eksisozluk.com/entry/55835893