bugün

hz muhammed karikaturleri

ne inanç özgürlüğünü engelleyen, ne de saygısızlık içeren karikatürlerdir. eğer müslüman insanların inanç özgürlüğü varsa, diğer insanların da ifade özgürlüğü vardır. tabii ki amaçları farklı olan, provakatif karikatürler kimse tarafından uygun kar$ılanmaz, ancak bu karikatürlerin amacı birilerini rencide etmek değil, birilerini uyandırmaktır. karikatürler çizildikten sonra propaganda amaçlı kullanılıp, tahriksel bir durum söz konusuysa, o halde müslümanlar haklıdır.

ancak türban özgürlüğü için sava$ıp, sonra da muhammed'in karikatürünü yaptılar bik bik bik diye konu$mak gerçek bir ayıptır. eğer özgürlükçüyse mümin arkada$lar, o zaman sapına kadar olmalıdırlar. unutmayalım, sizin özgürlüğünüzün bittiği yerde ba$ka birilerinin özgürlüğü ba$lar. ben sadece kendime özgürüm demekle olmass.

kıssadan hisse, türban'a evet diyip, karikatürlere hayır diyenlere tutarsız yaftası yapı$tırmak boynumuzun borcudur. ha, hakikaten provakatif bir amaç varsa, tüm müminlerden özür dilemek benim borcumdur, ama karikatürler için değil.*
onlar provake ediyorlarsa, siz provake olmayın, onların seviyesine dü$meyin.