bugün

çok zayıfsın diyene alternatif cevaplar

türk standartlarında bildiğin iri yarı bir adam olarak (1,82 boy 95 kg.) iş için iki haftalığına amerikaya gittiğimde ortalamanın altında kalmıştım. adamlar bildiğin hayvanveri şekilde iri yarı olduklarından.. ortalamanın altında kalıyorum dememin sebebi de etrafta bir kaç çinli, uzak doğulu falan sayesinde ortalama biraz aşağılara inmiş yoksa açık ara farkla yavru gibi kaldım.

ve bana en çok koyan kısım bütün gün ofiste takıldıktan sonra meşhur bir pizzacıya götürelim dediler.. ki ben türkiyede oturup pizza hut veya dominosun büyük boy pizzasını veya orta boy iki pizzasını yiyebilen bir adam olarak gittik pizzacıya. elemanlar orta boy, büyük boy pizza falan söylüyorlar kendilerine, sıra bana geldi ben de fazla üstelemedim şimdi bu yarmalardan bir kısmı orta boy pizza söylüyor ise ben de orta boy söyleyim dedim.. bana şöle bir baktılar, orta boy pizzayı yiyebilir misin sana küçük söyleyelim istersen dedi.. olur mu ben çok acıktım olm sen beni tanımamışsın gömerim ben onu dedim. garson da sorun değil kalırsa paket yaparız diyip gülerek gitti. ulan ne koydu bana bu yorum, ömrü hayatında hep iri yarı olmuş bana söylenecek laf mıydı bu şimdi..

ama asıl koyan orta boy diye masa kadar pizza geldi mına kodumun yerine ve ben burnumdan çıkacak hale gelene kadar yesem de pizzayı bitiremedim arkadaş..