bugün

pkk bizim icin bir teror orgutu degildir

ya bi siktir git dedirten acıklama.

ama bu sinirle söylenen "siktir git" pkk'ya terörist demedikleri için degil, daha da önemlisi bu adama degil.

büyük çoğunluğunun aptal oldugunu düsündügüm bürokratlara ve türk siyasetçilerine.

bu siyasetçi efendiler ankara'nın göbeğinde yaşıyorlar. bi kısmıda istanbul da yaşıyor. hani doğuda yaşasalar diyecem ki aşırı soguktan dolayı beyinlerindeki enzimsel faaliyetler durmuştur. bundan dolayı dentrid-akson kombinasyonu gerçekleşmiyor.

böyle bir ihtimal olmadıgına göre bizim siyasetçilerde beyin fukaralığının ağır bir şekilde kendini hissettirdiğini söyleyebiliriz.

ulan aptallar, e be gerizekalılar. bu adamlar pkk'yı terörist olarak görüp, onlara terörist deseler ne olacak demeseler ne olacak. hadi diyelim çıktı "pkk kallavi bir terörist grubudur" dedi. apdullah öcalan'la şöyle bir diyalogun gerçekleşmediği ne malum..

- apdullah gardaş biz şimdi pkk ya numaradan terörist diyecez haberin ola
+ tamam siz öyle görünün ama her boku yiyin tamam mı ?
- tamamdır

binlerce insan ölmüş daha halen ciğeri beş para etmez insanların iki dudağı arasından çıkacak "terörist" lafına bakıyorsunuz. evimin önüne pas pas yapmayacağım adamları şapka niyetine kafanıza takıyorsunuz. sizi lider seçenlere küfür edecem bu sefer de muhteşem "demokratik" sisteme hakaret etmiş olacagım o yüzden etmiyorum. en iyisi sizi allah a havale edip "allah belanızı versin" demek istiyorum.