bugün

tengo gonas de ti

tres metros sobre el cielo filminin ikincisi olan ispanyol filmidir.
öyle bir film ki güldükleri sahnelerde bile hüzün var ve bunu yüreğinizde hissedebiliyorsunuz.

filmde geçen güzel konuşmalar ise şöyle:

--spoiler--
kimseye açıklama vermeden ne yapmak istersen yap. genel olarak.
--spoiler--

--spoiler--
geçmişe dönmek istemiyor. insanlar hayatına devam eder.
--spoiler--

--spoiler--
en iyisini kendin seç. ama acele et! çünkü zaman çok hızlı değişiyor. aşık olun, kendine doğru bak, bir anda her şey değişiyor. ve gidiyor. en güzel yıllarımdı. en güzel.. ve bir daha dönmeyecekler.
--spoiler--

--spoiler--
hatıraları yakman gerekiyor. evet hayatından hiç kimsenin çıkmadığında... biliyorsun ki onu bir daha hiç görmeyeceksin. ona isteyip de, söyleyememiş olduğun her şeyi yazabilirsin. kağıt ve kalem alırsın ve bir mektup yazarsın. uzun olabilir, bir kelime de olabilir. gidene bunu yazarsın , ama onu göndermezsin. yazdığın zaman onu yakarsın. bütün duygularını ve hislerini serbest bırakırsın.
--spoiler--

--spoiler--
h: ne yapıyorsun?
babi: hiç bir şey, ya sen?
h:ben de.
babi: seniçok özlüyordum.
--spoiler--

--spoiler--
geldiğimde seni görmekten korkuyordum.
--spoiler--

--spoiler--
babi: üzgünüm. önceki gibi hissetmek istedim. evleneceğim bir ay sonra.
h: neden bana söylemedin?
babi: an için her şeyin aynı olmasını istiyorum.
h: yağmurda.. yeniden kış geliyor gibi.
--spoiler--

--spoiler--
hiç bir zaman sana gönderemeyeceğim bir mektup yazıyorum. hiç bir zaman alamayacağın bir mektup. söylediğin gibi kötü duygulardan kurtulacağım. hisler anılara dönüşürler. bu yara.. onu içerden körükleyeceğim. seninle hata yaptığımı itiraf etmesem, aptal olacağım. ne yazabilirim.. hiçkimse duygusuz değildir. ama acı kaybolur. geriye bakarsın , hatırlamış olduğun ilkleri unutmak istersin. yalnızca nasıl duyuluyor. burada kalmaya karar verdim. değiştim, şimdi başkasıyım. affetmeden. kendimi affetmeden. ileri devam etmeden. ben gelecekte neredeyim Gin? daha iyi olacaksın. ileriye de hareket edeceğiz. ben yakınım. daha yakın. o kadar yakınım ki beni hissedebilirsin. tabi ki, çoktan beri yaşanmış olan bir şeyler var. ama hissedilmemiş bile. sadece biliyorum ki an daima geçer. ama.. ya şimdi nasıl özgürlüğe kavuşacaksın? ama bana bağlı değil. ya senden? seni seviyorum..
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar