bugün

kendi fikirlerine bakmadan troll diyen gavat

kendi fikirlerine bakmadan millete troll diyebilen gavat olan başlığın karakter sınırlaması yüzünden revize edilmiş halidir.

evet efendim bu bir su götürmez gerçekliktir.

dünyada herhangi bir geçerliliği olmayan, en fazla türkiye sınırları içerisinde destek görebilecek dünyanın kalan herhangi bir yerinde milletin götüyle kendisine gülmesine vesile olacak aşırı milliyetçi, sığ, yönlendirilmiş, dizayn edilmiş fikir bile sayılamayacak aptal ezberlerine bakmadan ona buna troll deme cürretini gösterebilen gavattır.
ulan sen miili güvenlik dersine girmiş, egoist, militarist, halkı aşağı gören gerizekalı bir subayın menfaatkar dizaynlarına köle olmuş bir gavatsın! ''bölücü, vatan haini, ordu, millet '' gibi zırvalardan başka bir şey bilmessin, adeta bir kayıt cihazı, adeta bir papağan adeta bir başçavuş gammazı olabilecek vasıflarına sahip rezil bir itsin!
senin haddine mi özgün, birikimsel, evrensel fikirlere sahip parlak zekalara troll diyebilme cürretini kendinde görüyorsun!
seni milliyetçi martavallarla kandıran postalcılar öbür yandan bacını, kız arkadaşını fofeynkliyor. hem de senin üniformayı yücelten o sikindirik görüşlerinin toplumda yarattığı tesirle bunu yapıyor, sen bence bunlara kafa yormalısın sayın gavat.