bugün

yahudiler türklerin düşmanı değildir

tarihte Yahudilerle düşman olmamamızın sebebi Yahudilerin bizim güçlü olduğumuz coğrafyada güçlü bir devletlerinin olmamasındandır. söz konusu dönemlerde Yahudiler bize dostça yaklaşmaya mecburdurlar.

1949da kudüs türk toprağı olsaydı, arap-yahudi savaşları yerine türk-yahudi savaşlarını görebilirdik. ve o zaman da Yahudilerin, güç elinde olduğunda ne kadar acımasız ırkçı bir toplum olduklarını anlardık diye düşünüyorum.

son olarak Yahudilerin vaad edilen toprak olarak nitelediği 'Mezopotamya'nın önemli bir kısmının bugünki türk topraklarıyla kesiştiğini belirtmek isterim. netanyahunun 'kürdistan'a yeşil ışık yakmasının ve mossadın pkkya her anlamda destek sağlamasının altında yatan neden budur.

not: Yahudiler özellikle amerikada ermeni diasporasının lobi çalışmalarını dizginlemişlerdir. doğrudur. lakin ortadoğudaki tek müttefikini de 'Hristiyan ermeniler' için kaybedemezdi. ha şu an niye kabul etmedi derseniz; iki ülke dışişlerinin son dönemdeki 'normalleşme' yönündeki açıklamalarına bakın derim.