bugün

el siki ile gerdeğe girmek

ezeli rakibimiz cimboma bok atmak amacıyla kullanılan argomuzun nadide çiçegidir.

tamam ben de türkiye'de tutulabilcek tek takım olan fenerbahçe'yi tutuyorum. lakin bu kadar da üstüne gidilmez bir takımın. bordo sayesinde bir üst tura çıkmış olabilir. neden alkışlamak yerine bok atmak yoluna gidiyoruz hiç anlamam. bu arada selam kızlar.

"aaaa cimboma bak el sikiyle gerdeğe giriyo...zaten hiçbir boku kendi yiyemiyo" diye hazlanmak anlamsızlığın dik alası. kör fanatizmin gözümüze soktuğu boktan mizah anlayışının eseri.

illa da mizah diyosanız sevgili fenerli kardeşlerim. biraz daha çalışmanız gerekiyor. çarşıyı örnek alabilirsiniz mesela. yıllar önce ortega oynarken bizde saraçoğlundaki bjk-fb derbisinde fb taraftarlarına korkak tavuk ortega pankartı taşıtmışlardı 90 dakika boyunca. hatta daha da tutuyordu da bizimkiler gene kendileri söyledi böyle böyle diye.

bir de bu beşiktaş taraftarına arabacı takımı denilerek lumpen kesimin, avamın takımı denilerek daşşak geçilir beşiktaşla. tarih verilmiş ayarlar kısmına girlmemişse giricem bunu. ayar kelimesini tanımlayan bir eylemdi bu. yaratıcı beşiktaş tarftarını bir kez daha tebrik ediyorum...