bugün

4 nisan 2015 fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı

Bence olay çok organize, fenerbahçeyi taşıyan otobüs fenerbahçe logolu değil, otobüs Rize merkezli bir firma olan "sahil seyahat" firmasına ait, yani yöre insanının gözünün aşina olduğu bir firma bu saldırıyı düzenleyenler özellikle otobüsü takip etmiş ve Fenerbahçe takımını o otobüsün taşıdığını bilecek kadar istihbarat faaliyetinde bulunmuş, yani o yoldan o firmanın günde en az 25 - 30 otobüsü geçiyorken o otobüse ateş açılması bu tezi destekler.
otobüse karşı yönden gelen hareket halinde olan bir araçtan ateş edilmiş. büyük ihtimalle ilk kurşunlar ön cama isabet etmiş son kurşun da sol yan cama isabet
Etmiş, şöförün sol şakağında kalan metal parçası ve direksiyonun sol tarafındaki delik av tüfeğinden ateşlenen bir fişeğe ait saçmanın yapabileceği bir şey.
Olay sonunda henüz yakalanan fail olmaması faillerin ters yöne doğru hareket halinde olduklarını kanıtlar nitelikte çünkü saldırı sabit bir pozisyondaki kişiler tarafından gerçekleştirseydi o kadar polis tarafından yakalanmamaları mümkün değil.
Ayrıca karşı yönden ateş edilmiş olması bu saldırıyı en az üç kişinin gerçekleştirdiğini gösteriyor, arabayı kullanan, ateş eden ve Fenerbahçe otobüsü hakkında anlık istihbarat veren en az bir kişi, çünkü karşı yönden gelen bir otobüsün nerede olduğunu ve saldırıyı planladığınız yere göre konumunu mutlaka bilmeniz gerekir.

Neyse efendim çok elim ve vahim bir olay futbolu bu hale getirenlerin topunun amk.