bugün

ülke bölmek

Artık öyle bir an geldi ki ülke tam ortadan ikiye ayrıldı (iktidar ve diğerleri).

Alakalı alakasız hangi olay olursa olsun iki taraf da birbirini suçlar hale geldi. işin garip yanı ise devlet büyükleri değil de iki grubun yanlıları birbirini suçluyor artık.

Hiçbir olayda ülkece bütünleşip yas tutamaz hale geldik. Soma faciası oldu, adamlar toprak altında betonlaştı ancak konuşulan yine siyaset oldu, avrupa'nın en büyüğü diye övünülen adalet sarayına silahlı adamlar girip savcıyı öldürdü ancak yine millet birbirini sikme davasına düştü.

Tayyip'i kemal'i, bahçeli'yi neden bu kadar sikimize takar olduk, neden onların bi taraflarını kaldırır olduk, onlar kalkan tarafları üzerinde rahatça otururken neden millet klavye başında, sokakta, orada burada birbirine suç atıp da "sen suçlusun" diyerek dedektifçilik oyunu oynamaya başladı anlaşılmaz bir durumdur.

Sonuç olarak tüm partilerin ve parti başkanlarının o koskoca egolarının amına koyayım ben milleti bu hale düşürdükleri ve ülkenin bölünmesini hızlandırdıkları için. Siz de birbirinize değil onlara koyun ki sizi de piyon olarak öne sürmesinler. Kimsenin köpeği olarak burada havlamayın.

Saygılarımla.