bugün

herkesin öldüğü kurtarma operasyonu

Öncelikle savcımıza çok üzüldüğümü ve Allahtan rahmet dilediğimi belirterek başlamak istiyorum.
Dhkp-c ve pkk gibi terör örgütlerinin de kesinlikle savunucusu değilim ama olaya bir de bu taraftan bakmayı deneyin.

savcı rehin mi alındı? çok büyütmemek lazım. içerdeki teröristler bir amaç için oradalar. amaçları doğrultusunda bir süre sularına gidin. sular durulsun, kafaları karışsın. o esnada hazırlıklar yapılsın. basına karartma, adliyeyi boşaltma, güvenlik dahil tüm kameralara karartma uygulansın; tünelin ucu bombok bir yere çıkacağından ortada operatif ekipten başkası kalmasın.

teröristleri konuşturmaya devam edin, güven verin, az daha gevşesinler ve odaya dalın! önce teröristleri vurun. bu işi hızla ve kesinlikle halledin. eldivenlerinizi unutacka kadar salaksanız, gidin simit satın. öldürülen teröristlerden silahlarını alın ve savcıyı delik deşik edin. kurşun sayısı ne kadar fazla olursa, toplum nazarında o kadar vahşi görünürler! vay amk teröristleri derler. yapmasalar bile yaptı derler.

cesedi hızla çıkarıp hastaneye yetiştirin, millete ağır yaralı deyin. süleyman çakırın ameliyat sahnesi ve sonrası gibi olsun ama. adam ööü ama ameliyat sürsün işte, mermileri çıkarsınlar. o esnada olay yeri inceleme de savcılık makamında ortamı hazırlasın mermi düşüş yerleri, terörist pozisyonu falan işte salak değilsiniz ya. çıkan mermileri balistik inceleme için laba gönderin. terörist silahıyla karşılaştırılsın. sonra gidin elinizi yüzünüzü iyice yıkayın, üzerinizde barut kalıntısı kalmasın.