bugün

izmir in metalcileri

ulan sonunda tamamen katıldığım başlık lan. sonuna kadar hak verdiğim başlık fakat ben 10 kişiyle değil, onlarca kişiyle tanıştım ve hepsi böyle amk. bıktım artık lan. tüm türkiyedeki metalciler izmir metalcilerinden tiksiniyorlar, ben kendimi bu yüzden istanbula konsere gittiğimde izmirden geldim diyemez oldum ve zaten aslen izmirli de değilim iyi ki. yahu bir şehrin, on yıllardır var olan metale rağmen bir tane bile sağlam grubu olmaz mı lan ? yok arkadaş yok yok yok. metal diye çıkıp saçmalıklar var sadece, çoğuyla da taşak geçiyoruz zaten. ne ideoloji bilirler ne metal kültürü bilirler ne metalden anlarlar. bursadan bile 90 larda taşaklı death metal grubu çıkmış ama bir de izmire bak bu kadar nüfusa ve metalci geçinen adama rağmen. marjinal, modern görünmeye çalışan denyolar çoğu. birkaç punk grubu var düzgün onun dışında çöp. koca şehirde herkes metalci geçinir ama metal hakkında kimse bi sik bilmez. bu şehir ayrıca decayed darkness gibi bir rezillikte çıkardı (bkz: decayed darkness)

90larda kıskanılacak metal ortamı ve metalcisi varmış, tabi o zamanları ben hatırlamıyorum, benden yaşca büyükler söyledi zaten fakat ne grup çıkmış ne de başka bir şey.

birçoğu da zaten hala "türk gruplarını destekleyelim" saçmalığını savunuyor ulan ben kaliteli metal yapmayan, ideoloji bilmeyen ve underground kültürden bihaber bi herifi niye destekliyeyim dalyarak ? sen türksen bana ne. sırf türk diye seni mi destekleyecem. sikkoysan müzik yapma bu kadar basit. her elini gitar alıp 2 akor basan grup kuruyor lan.

özet : türkiyenin gelmiş geçmiş en dandik, en pozcu, en kız peşinde metalcileri bu şehirden çıkar ve birçok kişi de benimle aynı fikirdedir.