bugün

dinde zorlama yoktur

sözde kalmış, emelde yitib batmıştır. arapların orta doğuyu yönettikleri zaman hristiyan-müslümanı bırak, ateistlere bile zorlama, baskı yoktu. şimdi alevi, sünni, vahebi bir-birinin tarikatını yok etmeye çalışıyor, aynı zamanda atesitlere, hristiyan ve yahudilere karşı "mücadele veriyor". bu mu peki müslümanlık? bırak ya alla sen.

zorunlu edit: islamın kılıçla yayıldığı iddiasında olanlar var. bıre cahil tarihte mi okumadın? kafana göre yazıyorsun. muhammed peygamber "sadece size saldıranlara saldırın" demiştir. türklerin çoğunlukta olduğu mekan olduğu azerbaycana askerlerini göndermiştir. azerbaycanın doğusu ve cenubunda araplara karşı savaş başlatıldığından araplar mecburen savaş vermeli olmuş. batısında yaşayan hristiyn türklerse hiç bir direnme göstermedikleri için orada savaş falan olmamıştır. okuyun bir az, okuyun. kıçınızdan uydurmayın!

zorunlu edit-2: bu arada, islamda "islamdan çıkarsan cehenneme düşersin" diye bir şey yoktur. "islama inanmayanlar cehenneme düşecek" hiç yoktur.
güncel Önemli Başlıklar