bugün

türkiye neden geri kaldı

--spoiler--

Martin Garrix 18 yaşında, dünya üzerinde bütün büyük festivallerde bulundu. iyi bir müzik şirketiyle anlaşma yaptı ve çok iyi bir sponsorluk aldı. şuan kendine ait 20 milyon euro'luk bir villası ve jeti var. Nedeniyse Almanya'da sanatın hangi alanında olursa olsun uğraşan insanlara büyük destekler verilmesi.

Ben? Ahmet Kaya Öztürk. 20 yaşındayım ve hala üniversite kazanıp 2.500 milyar maaşla lanet hayatımı onların yaptığı müzikleri dinleyerek mutlu görünme, eğleniyor gibi yapma çabasıyla geçirip boktan bir ölümü hak etmek için yaşıyorum.

Neden biliyor musunuz?

Çünkü bizim ülkede ne olursanız olun veya neye değer verirseniz verin sizi siklemiyorlar, üstüne eziyorlar. Çünkü burası Türkiye. Çünkü burada insanlar hala lgbt'yi, baş örtüsünü, kürtajı, atanmayı, iş bulmayı, para kazanmayı, benzinin fiyatını, üniversiteye nasıl girerim diye düşünüyor. Tabi başka ülkeden gelenler (-suriyeliler pat diye sınavsız girerken-) benim abim, kardeşim, arkadaşım dirsek çürütüyor, psikolojik sorunlar çekip psikologları kendine yol yapıyor.

Şimdi anladınız mı neden gerideyiz ?

--spoiler--

-----
alıntı
-----