bugün

doğu türkistan da namaz ve tesettürün yasaklanması

her ülke kendi kültürünü korumak ister. sen burada nasıl senin dinin dışında biri katledildiğinde(normal öldülmezler çünkü.) hak etmiş diyorsan onlarda aynı görüşte. bu ülke de idam cezası var, yani kendi vatandaşlarına bile acımıyorlar ki sana acısınlar. şimdi yasaklar konusunda; almanya'da her geçen gün fazlalaşan ırkçı gösteriler artıyor.sebebi; sevgili "dönemin başbakanının" oy uğruna gurbetçi vatandaşları gazlaması.
islâm fobisini böylemi yok edeceksiniz! her ülkenin kültürü var bunu korumak için seni katleder arkasına bakmaz. yaptırım falanda(kıçınıda yırtsan olmaz örn: israil gemi ) olmaz. devletime tehdit oluşturdular derler soramazsın bir daha.

müslüman kardeşim sen her millete tehdit oluşturuyorsun. çünkü sen eline gücü aldığında dini unutuyor, faşist bir diktayla saldırıyorsun. senin için din ahlâk bazlı değil. sen yönetime karışmaya çalıştıkça, sen giyime kuşama verdiğin çabayı(başörtüsü, şalvar vs..) dinin ahlâki boyutuna vermezsen seni süren çok olur. sen bunlar ateist, bunlar hristiyAn, bunlar yahudi vs. diye ayırdıkça seni bu ülkede bile defedecek olacak. filistin tarihine bak din nasıl kullanılarak ele geçirilmiş. arap baharı dediğin hareketlerin adam gibi araştırdığında dinin nasıl araç olduğunu göreceksin. sana inanma, yönetme, hakkını savunma demiyorum. sen dininin özünü savunmuyorsun, sen reklam yaparak kendini tatmin ediyorsun. burada sen rahatken senin yüzünden; suriye, libya, mısır, ...halklarının canı yanıyor. ileride bir çok kez daha yanacak! ve en büyük hırsım da filistin evet filistin halkı sizin dine sahip çıkamadığınız için bu halde! sen özünü unuturken türkiye'de filistin haline dönüşecek. sen böyle oldukça kafana vuran çok olacak!
güncel Önemli Başlıklar