bugün

volkan demirel

Bir daha milli takıma alınmaması / gelmemesi gereken futbolcu. Kazakistan maçında tribünden gelen küfürlere sinirlenip komple stadı terk etmiştir kendisi.

Tabii ki küfürün elle tutulur bir yanı yok fakat volkan gibi tribünle arasında milli maçlarda bile sürekli husumet olan bir futbolcunun bulunduğu ortama / takıma verdiği zarar tartışılamaz.

Yani bu olayların devamı muhtemelen Kadıköy’de burak yılmaz’a küfür volkana alkış inönü’de olcaya alkış volkan şen’e küfür şeklinde missillemeli olarak gelebilir.

Sen 20li yaşlarında bir işçinin hayatı boyunca kazanabileceği paranın 20 katını aylık maaş olarak al, sonra kendine o paraların verilme sebebi olan seyircilerin haklı / haksız tepkilerini kaldıramayacak kadar profesyonel olabil stadı terk et, küs vb. bıdı bıdı. Herkes senin gibi yapsa ülkede maç yönetecek hakem bulamayız.

Yok öyle volkancım. Sana yapılan bu muamelenin hazırlayıcısı her ne kadar sen olsan da terbiyesizlik olduğuna da tüm kamuoyu hemfikirdir fakat senin yaptığının profesyonellikle uzaktan yakından alakası yok bu durumda sana verilen o paralara yazık. Git bizim gibi kişi başı 10 lira vererek futbolu halı sahada oyna. (gerçi hadi yine iyisin kaleciden para almıyoruz).