bugün

21 ekim 2014 yeni güvenlik yasası

günlük yasa yapan iktidarın şaşırtmayan hamlesi. kobani eylemlerine kadar nerdeydi akılları? kobani eylemlerine kadar yüzlerini kapatmıyor muydu insanlar, molotof atmıyor muydu terör örgütü sempatizanları? illaki 40 kişinin ölmesi mi gerekiyor diye bi sorgulayın çılgınlar gibi sevinmeden önce.

kobani eylemlerine kadar hiçbir şey yok; ama ölen insanlardan sonra apar topar çıkan bir yasa. ayrıca, bu yasanın haberini de erdoğan vermişti hatırlarsanız.

pkk ve diğer illegal örgütleri etkilemez bu yasa. yakacak olan yine yakar, maskesini takan molotonu atar yine. burada olan, en demokratik hakkını kullanmak isteyenlere oldu. devletin güvenliği gerekçe gösterilerek en masum gösteriye bile polis müdahale edebilir ve direnenlere hapis yolu gözükür. gezi eylemleri benzeri eylemler yapacak insanlar içindir bu yasa.

erdoğan efendi ve şürekasını protesto etmek için sokağa çıkacaklar dikkat etsin bundan sonra. işi kılıfına uyduran ve günlük yasalar hazırlayanlar sayesinde kendinizi içeride bulabilirsiniz.