bugün

sevgilisini kiskanmayan mezhebi genis

tekme tokat dovulup azgının burnunun kırılması gerekliligini bir kenara bırakırsak, baştan aşagı bir oglanlık, bir içine almışlık, başı boşluk ve dengesizlik belirtisi gösteren genelde de erkeklik hormonu eksikliginin bir sonucu. Bu yapıda kızlar da var tabii ama onları yola getırmem uzun sürmedi hiçbir zaman. Sevişmeyi ve cinselligini benimle doya doya yaşamış her kızın sonu beni kıskanmaktır. Bu cok acık.

Yahu uzun bır yazı yazacaktım yine ama canımı cok sıktınız lan. Bu kadar beceriksiz, içine kapanık, benliksiz, kötürüm olmanızı anlıyorum da sevgiliyi kıskanmamak da neyin nesidir ya? Annene, kız kardeşine, halana, teyzene küfürleri sineye cekmeyen sen, konu elalemin kızı olunca niye vurdumduymaz olur yahu. Ayıp ya cidden. çok ayıp hem de. Sevgıliye ters bakanı, hem zekanla hem de bilek gücünle yeneceksin ki sevgilin yanında biri oldugunu hissetsin. nedir ya bu, modern olma, karsılıklı anlayıs dalgaları. kendinize gelin hemen. Aksi halde gördügüm ilk seferde sevgilini elinden kapmak konusunda sıkıntı yaşamayacagımı sen de iyi biliyosun. Daha önce bunun onlarca kanıtı var. Yalan degil lan. Ya kızına sahip cık ya da gardını al. Yok lan ne alması. Kızına attıgım iki delici ve samimi bakışım onu senden koparmak için yetecektir.

Ya uzun yazmayacagım dedim ama yine nasıl becerdim bu kadar uzun ve dolu yazmayı, hala anlamıyorum. Bazen kendimi neden bu kadar sevdigimi daha iyi anlıyorum. Franky. Cok özelsin ya. Hem de cok. Güdümlü füze gibisin.