bugün

19 ağustos 2014 beşiktaş arsenal maçı

beşiktaşın iyi oynadığı, ama maalesef turu verdiği maç olmuştur/olacaktır. erken konuşmayı hiç sevmeyen birisiyim ama maalesef türk takımlarını çok iyi biliyorum. kendi evimizde güçlü rakipleri rahatlıkla bozguna uğratabiliyoruz ama deplasmanda da bozguna uğruyoruz. beşiktaşa arsenal çıkmasın diye çok dua etmiştim, çünkü feyenoord maçlarında beğenmiştim ve uzun bir aradan sonra ilk defa gruplarda iki takımla mücadele edeceğimiz zannına kapılmıştım. hayır, arsenal çok güçlü olduğundan falan da değil aslında. onun yerine bir italyan deviyle falan eşleşseler, çok daha iyi olurdu mesela. italyanlara karşı şansımız tutuyor bizim. ama bu ingilizler fena yaa.

bakın leedsler, liverpoollar, chelsealer falan... bunları kendi evimizde sersemletebiliyoruz ama deplasmanda fena bozuluyoruz be aga. beşiktaş umarım bu açıdan şeytanın bacağını kırar ama çok zor. bu aşamadan sonra maalesef çok ama çok zor.

bugüne gelirsek, bence beşiktaş çok akıllı ve mantıklı oynadı. demba baya hayran kaldım. keşke drogbayı gönderdikten sonra biz alsaydık dedim şu adamı. beklenmedik işler yapan, tam da beşiktaşın kimyasına uygun bir forvet. beşiktaş turnayı gözünden vurmuş gibi görünüyor. ayrıca takım genel olarak çok derli toplu göründü. arsenal gibi bir takıma pozisyon vermemek imkansız. ama bence beşiktaş bir iki pozisyon hariç öyle büyük hatalar yapmadı arsenal karşısında. çok fazla pozisyon da vermedi. buna karşılık önemli pozisyonlar da buldu. bu maç bu haliyle deplasmanda oynansaydı şimdi ne kadar umutlu olurdum tur için. keşke o bulduğumuz pozisyonlardan birisi bari gol olsaydı. gerçekten hak etmişti beşiktaş bu maçı.

şimdi deplasmanda umarım şans beşiktaşın yanında olur. haa, olmazsa da canları sağ olsun. gerçekten iyi mücadele ettiler şu ana kadar. uefada aynı mücadeleyi sergileyerek çok daha iyi yerlere gelebilirler. biraz kura şansıyla (ki beşiktaş da bu cenabetlik olduktan sonra biraz zor ama neyse) biraz da mücadele ile uefada çeyrek final hayal olmaz bence bu takım için.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar