barışa giden yol pkk ile kucaklaşmadan geçer

bu yakin bir zamanda söylense çok agir bicimde karsilanir ve almadiginiz itham kalmazdi. bu durum nispeten sürse de gecen sürecte önemli bir yumuşama gösterdiği inkar edilemez; genel olarak ya da bir kesim tarafından. bunun en önemli nedeni silahların susmasidir. su veya bu bicimde aslında kimse artik savaş istememekte. bu şekilde bir yere varilamayacagi acik bicimde anlasildi, daha çok anlaailmasi gerek. küçük bir irkci kesimi saymazsak tabi...onlar kalplerine ve ruhlarina kan bürümüş budalalar.
diğer nokta, artik pkk de silahli mücadele istememektedir. nitekim hdp kurt siyasi hareketinin silahli kolunun Türkiye deki sol sosyalist tabanla birleşme projesidir, pekala boyle okunabilir.
Cb secimlerinde demirtas in sempatikligi ve kucaklayiciligi sayesinde de alihan oylar gelecek için önemli bir referanstır. diğer statüko muhalefetinin catlamakta olduğunu düşünürsek yükselen bir değer olarak hdp barisa daha çok katli sunacaktir.
su an kapali kapilar ardinfa neler konuşulduğu ve nelerin hedeflendiğini bilemesek te umudumuz canlidir, yükselmeye devam edecektir.