bugün

tayyip erdoğan a eleştiri yapan düşük zekalı kitle

evet efendim...

yıllar yılı askeri üniformaların altında benliğini unutmuş, çarpık ideolojik birtakım fikirleri benimsemiş olup en nihayetinde 2014 itibariyle sayıları bir ahtapotun kollarını geçmeyen kişilerin tayyip erdoğan hakkındaki konuşmalarını, eleştirilerini düşünüyorum.

neden diyorum bu insanlar bizim manevi değerlerimize saldırıyorlar, neden böylesine saldırgan tavırlar içerisindeler? acaba küçüklüklerinde çektikleri sevgi açlığı bu tip insanların zekasında kayda değer bir düşme mi yarattı? yoksa sırf mamaları kesildi diye mi bu zekası birtakım noktalara kadar çalışan kitle saldırgan ve çözümsüz mesajlar veriyor.

yani diyorum ki bu kitleye gelin kardeşim geleceğimiz ak olsun, tek bir noktada birleşelim. ama ne diyorlar bize yoook, biz şöyleyiz böyleyiz türbanı kabul etmeyiz. geçti onlar teyzecim, geçti yani biz artık aştık onları siz yerinizde sayabilirsiniz.

acaba siz mamanız kesildiği, en güzel lojmanlardan sizleri çıkarttığımız, plajlarda üniformalı bir şekilde içki içip, sahilde cami bombalama planları yaptığınız içkili ağızla birtakım manevi değerlerimize sövdürmediğimiz için mi böylesiniz? ya da karılarınız artık gariban erbaş kardeşlerime saçlarını fönlettiremiyor mu beleşe?

derdiniz ne biliyor musunuz? aslında sizin yapamadığınız, düşünemediğiniz o yenilikleri tayyip erdoğan sergiledi, dik duruşuyla gönüllerde taht kurdu o uzun adam. ve belki asla tahayyül edemeyeceğiniz mertebelere halkı getirdi, o gerçek halk, sizin kara kuru diye dalga geçtiğiniz, sıkmabaş diye aranıza almadığınız insanlara yetki verdi. ne oldu, bir tarafınız mı karardı acaba?

evet, manevi değerlerimize saldırdınız, içki içip bizim türbanlı kardeşlerimize saldırdınız. en kötüsü de ne biliyor musunuz arkanıza birtakım üniformalı şahısları alarak bizlere zulmettiniz. olsun biz gene sizi affettik, bu ülkede yaşamanıza ne pahasına olursa olsun izin vereceğiz. korkmayınız, diktatör değil halkın adamıyız.