balık burcu erkeği

- hayalcidirler. hayal kurarken yanlarına yaklaşmayın, saldırgan olabilirler.

- kimisi gerçekten sulugözdür. kimisi ise duygularını aldırmış gibidir. "hissiz miyim neyim lan ben" sorusunu kendine sorup durur.

- sanılanın aksine aşk adamı falan değildir. 31 çekerken bile sabit bir pornoya bakarak değil aynı anda 2-3 sekmeye bakarak çeker. bu adam mı aşk adamı? ya bırak allasen *

- bir şeye mutlaka takıntı derecesinde bağımlı olur. bu bilgisayar da olabilir, içki de olabilir, sigara da olabilir, inzivaya çekilip hayal kurmak da olabilir. onsuz yapamaz.

- ailesinden medeniyeti ve efendiliği öğrenenler ile katıksız öküzler olmak üzere ikiye ayrılırlar. katıksız öküzler zamanla yüksek mertebelere bile ulaşabilirler iken diğer grup yıllarca ezilir, dışlanır.

- sabit bir kişiliği yoktur. bir aşkı için portekizce öğrenmekten tutun da diğer aşkı için tası tarağı toplayıp finlandiya'ya yerleşmeye karar vermeye kadar gider bu.

- başkalarının "çok da zikimde" deyip umursamadığı şeyleri aşırı umursar. empati radarları sonuna kadar açıktır. kadınlardan daha hislidir çoğu zaman. *

- duygularını içinde yaşadığı için dışarı pek bir şey yansıtamaz. bu yüzden doğru dürüst ağladığını, güldüğünü, şaşırdığını, sevinçten havalara uçtuğunu göremezsiniz. sadece etrafına ayıp olmasın diye rol yapar. biri gelip "oğlum büyük ikramiye'yi tutturmuşsun, bak işte numaralar" dese bile şener şen gibi kendinden geçmez.

- kafa dinlemek en büyük hobisidir. onu yalnızlığından koparmak isteyenlere dişini, yumruğunu, her şeyini gösterir. (hayır o şeyini göstermez, içiniz fesat lan sizin * )

- uzlaşmacı değildir. sudan sebeplerle kavga çıkarır, kavga ettiği kişiyi de hayatından bir kalemde silip atar. buna rağmen o kişinin hayatında yer alıp üst düzey bir oyunculuk sergileyerek hayatına devam edebilir.

- yukarıdaki maddenin tam tersi de geçerli olabilir, özellikle canından çok sevdiklerine karşı. uzlaşmak bir yana kurşun yese bile "benim suçum, merminin önüne atladım" diyecek kadar dev bir yüreği vardır.

not: bu kadar madde yazdıktan sonra "bir arkadaşım" diyecek halim yok ya *