bugün

üsküdar a giderken

bitirilmesi ile, kanal d nin yayın hayatında yaptığı en büyük hata. o kadar güzel o kadar samimi ve o kadar zeki espiriler vardı ki, ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini anlamazdım. kanal d ye ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok, hala küfür ediyorum.

öncelikle bu dizi selçuk aydemir yapımıdır, baştan ilgi çekici hale geliyor. hastası olduğum öner erkan var, hele ethem karakterine ölüp bitiyorum. dahası oğuz var, filiiiiiz balııım deyişine bayılıyorum. selçuk hakkı var, olmadık şeyler söylemesi bir anda koparıyor. bu dizinin tek eksisi erkan can dır, kendisini bir oyuncu olarak asla beğenmedim. zaten burda da öyle afilli bir rolü yoktu, sıradan bi oyuncu işte.

özellikle erdem ve ethem favorimdi, erdemin çıkılaps deyip hareket yapmasına bitiyorum. bi de çok güzel gülüyor ya, ıhıı ıhı ıhııı diye. istemsiz olarak öyle gülüyorum, o kadar şeker ki diziyi ağzı açık izlettiriyor ki zaten dizi mükemmel. ve tabi oğuz cemcir, her kelimesi her hareketi olay. hala izlerim, doya doya güler ağlarım. adamlar neler çekiyor be! siz hala arka sokaklar, yazık çok yazık!!!