bugün

dindarların çoğunun cahil olması

'matbaa şeytan icadıdır.' sözünün osmanlının din alimleri tarafından telaffuz edilmiş olması bu önermeyi bir yerde detseklemektedir.* *
ancak gayet bilgili dindarlar da mevcuttur. zaten önce dindar kelimesini açmak gerekir. öncelikle bilmeniz gereken; her dindar adalet ve kalkınma partisi seçmeni değildir. bunu bir kafanıza sokunuz. çektiği besmeleyi dahi hoparlör ile duyurma ihtiyacı duyan dindarlar evet adalet ve kalkınma partisi seçmeni olabilirler.*
hayır hepsi alimdir , süper bilgilidir demek ne kadar yanlışsa , hepsi cahildir demek de bir o kadar yanlıştır.ama çoğunluğun cahil olduğu gerçeğini de değiştirmeyecektir.
inatla yazacağım bir örnek ; batmandaki bez bebeklere put muamelesi yapan dindarlara karşı müftülükten yazı istemek zorunda kalan esnaftır. müftü yazı verememiş ve diyanet işleri başkanlığına sevk etmiştir.bu olay sadece 2 ay önce olmuştur.
çoğunlukta olabilir , azınlıkta olabilir ama cahilleri mevcuttur.bir de unutmayınızki ; her dindar adalet ve kalkınma partisi seçmeni değildir.