bugün

sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılması gerekenler

eğer sevdiyseniz, depresyon kaçınılmaz bunun süresi kişiden kişiye değişir. burada en önemli faktör içsel yaşadığınız acıdır. gerçekten kalbiniz acır. bunu bütün vücudunuz da hissedersiniz. nefes almakta zorlanırsınız. bu semptomlar kendinizden çok birine değer vermenin bir sonucudur aslında. tıpkı sigara, tıpkı alkol gibidir aşk bazen. olumsuz sonuçları tetikleyebilmektedir.

yapılması gerekenlere gelince. acı ciddi bir enerji kaynağı olabilir, unutmayın ki öldürmeyen acı güçlendirir ! acınızı kendiniz için kullanabilirsiniz. misal spor ! ! evet evet spor. onu düşündükçe üzülecek, acı çekeceksiniz bu esnada vücudunuzu hareket ettirin, hırslanın o acı ile savaşın fiziksel olarak. bunu yapmak içki içmekten inanın farksız, akşam eve duşunuzu alıp yatağa geçtiğinizde fizik ve beyin yorgunluğunun verdiği bir felç yaşar, uyursunuz. rüya görmenizi de büyük oranda engeller.

ve bu sürecin sonunda bir bakmışsınız ki, form tutmuş bir fiziğiniz olmuş ve çevreye flört yayıyor durumdasınız, gözeler size dönecek buda motivasyonunuzu geri kazanmanıza neden olacaktır. deneyin.

ve unutmayın ; karşılıklı bir aşk o kazandığınız formu, yaşadığınız acıların galibiyetini yani koca bir motivasyonu birinin kucağına emanet etmektir !