bugün

mısır da 529 kişiye idam cezası verilmesi

bu adamların nasıl riyakar olduklarını bi türlü anlamış değilim. 529 kişi idam edip öldürülecek, sizler niye sesinizi çıkarmıyorsunuz diye tatava yapıyorlar.

ulan ali ismail, berkin elvan diğer 9 genç kendi ülkende öldürüldü. sen iyi ki öldü, pis çapulcular, akepe iktidarı düşmanları demekten başka ne yaptın? şimdi çıkıp 529 kişi öldürülecek diye gösterilen tepkiye destek istiyorsun. nah sana destek.

bu 529 kişi idam kararından kurtarınca ne olacak?
mursi denen herifi iktidara getirmeye çalışıyorsanız çok beklersiniz mk. bitti o rabia, 4 parmak kaldırıp meydanlarda gezme devri. idam edilecekler de ne kadar yanlış olsa da bırakın edilsin. nasıl olsa bu adamlar kurtulunca el kaideye, el nusraya bir şekilde karışıp kafa, el kesecekler. insanlık dışı, orta çağdan kalma uydurma saçmalıklarına devam edecekler. bırakın da biraz azalsınlar.

katiller, katledilmesinler diye sesini çıkartanlar, ülkesinde ölen masum insanlar varken neredeydi mk. eline palaları, taşları, sopaları alıp meydanlara çıkmaktan, evde oturdukları yerden destek vermek dışında başka ne yaptınız?
şimdi nah size destek.