bugün

anlattıklarım belki canıma mal olabilir

yiğit bulut' un her zamanki gibi zırvalamasıdır .

tamam cahilsiniz, okumayı sevmiyorsunuz anlıyorum, fakat bu adamı dinleyerek, kaynak diye nitelendirip gelip burada paylaşıp, kendinize gülmeyin .
kardeşim bu adamın akpkk yı sikip atan o kadar çok videosu var ki, bari izleyin .

adanan menderes asıldı evet, ama bir sağlam kaynaktan okuyun neden asıldı, bu ülkenin bu duruma düşmesinin başlıca nedenidir adnan menderes, ama tayip ağanız adnan menderes gibi çabuk kurtulmayacak, bu ülkede tayibi gerçekten safça seven taş çatlasın %15 saf vatandaş vardır . geriye kalan %20 ise nemalanan gruptur, çünkü akpkk giderse hepsi işinden gücünden ekmeğinden olacak, işte bu yüzden göt yalamaya, gururunu hiçe saymaya devam ediyorlar .
bana kalkıp burada %50 zart zurt diye naralar atmayın, doğu ve güney doğuda seçimlerdeki şerefsizlikleri anlatmayayım sizlere, ki batıdakiler de cabası .

ha bu arada numan kurtuluş gibi bir zatta var bu partide ki, siz onuda iyi bilir siniz.
bunlar hırsız bunlar zart zurt dediği partiye, alacağı parayı görünce takla ata ata gitti .

akpkk işte bu kadar pespaye bir partidir.

ilk kurucularını dinleyin ve biraz gözünüz açılsın .

ırak'ı unutmayın, bir orospu çocouğuna sayın diyeni unutmayın, çifççiye ananıda al git diyeni unutmayın, şehide '' kelle '' diyeni unutmayın, doğu ve güney doğuda ve hatta türkiyenin her yerinde açılan apo posterlerini, askerlik yan gelip yatma yeridir diyerek çocuklarını göndermeyeni unutmayın, gemicik diyip filo kuranı unutmayın, para kasalarını, ayakkabı kutularını unutmayın, tamam babacığımı unutmayın, 700.000 dolarlık saatleri unutmayın, hatay patlamasını unutmayın, ve en önemlisi kana susayarak kendi ülkesine füze atıp , süleyman şah türbesini bombalayıp oradaki askerlerimizi öldürmeye kadar gözü dönmüş bu insanları unutmayın .

hazmedebiliryorsanız, hepsini unutun ve yine oyunuzu akpkk'ya verin .