bugün

mhp chp koalisyonu

Tayyip'in diktatörlüğü devam ederse genel seçimlerde neden olmasın denilendir. ikisinin oy oranı toplamda %50'yi görebilir. AKP sadece muhalefete düşmekle kalmış olmaz, Tayyip'e de yüce divan yolu açılmış olur. PKK'nın beleşe kazanımlarına karşı yekpare vücut olmasının yanı sıra, ülke bir iç savaş tehlikesini de bertaraf eder.

Ekonomi yönünü de artık bi zahmet halletsinler: hem mhp hem chp yılların deneyimli kurtları; hatalarından günahlarından kimbilir kaç kez ders almışlardır. çok aklı başında adamlarla çok güzel projeler yapılabilir.

Yeter ki köhnemiş düşmanlıklar geride kalsın, yoksa bu diktatörlük hızıyla, 2015 genel seçimleri, çatlak patlak topal aksak da olsa "demokratik anlamda" görebileceğimiz son seçimler olabilir.

edit: Eh -mhp için konuşuyorum- birlik olmazsa en fazla görebileceğiniz -o da tayyip'in saçmalamaya devam etmesi halinde- %20 oyla her daim üçüncü parti kalıp en sonunda yok olup gidersiniz ülkeyle birlikte. Zaman duygusal anları hatırlayıp ağlaklık ve kibir zamanı değil. Tayyip'in takdir edilecek tek yönü var: Adam sıkıntıyı gördüğü zaman eyleme geçiyor, tam bir profesyonel. MHP ve CHP de öyle olmalı artık: Yok uzlaşamayız, yok geçmişte böyle olmuştu demeye devam ederseniz, geleceğimizi de alacaklar elimizden.

edit 2: MHP için söylediklerim CHP için de geçerlidir. sonra sıra ülkenin yok olmasına geliyor tabi O yüzden elimizi çabuk tutmanın zamanı.