bugün

yolsuzluğu seçimle aklamaya çalışan akpli kafası

bir partiyi sandikta yenemeyenler indirmek için yolsuzluk mavrasını kullaniyorsa sıkıntı yolsuzğu yaptiği idda edilen kişilerde değil halka kendini anlatamayip yolsuzluk perdesiyle seçilmiş hükümeti düşürmek isteyenlerdedir.

geçmişi yaşamamiş olabilirsinizde siyasete merakli bir insansaniz geçmişteki elini taşın altina koyan hükümetleri nasıl yolsuzluk yalaniyla nasıl itibarsizlaştirdilar inceleyip siyaset yapın yolsuzluk her hükümetin yumuşak karnıdır. bugün yolsuzluk iddasiyla bu hükümeti indiren yarın yeni gelen hükümete istediğini yaptıramadiğinda bir başka yolsuzluk iddasiylada onlari indirir.

yani özetle artık karanlık bir elin yolsuzluk masaliyla hükümeti değiştirebileceği türkiye değiliz. sağcısı solcusu kürtü türkü chplisi mhplisi yani akli başında ülkesini karanlık ellerin yönetmesini istemeyen herkesin bu hikayelere karnımız tok dediği için sandik var diyorlar. kanı kaynayan çakma deniz gezmiş liselileri gibi aha yolsuzluk varmiş deyip daha neyin karşılığında rüşvet bile alindiği belli değilken ortaliği ateş alanina çevirmektir zaten yolsuzluk iddasini ortaya atanlarin amaçi.
bizki ne darbeler ne muhturalar atlatmiş bir milletiz artik bu oyunlar bizde sökmez bayatladi.