bugün

liderlerin lideri recep tayyip erdoğan

bunu mu demek istediniz: cahillerin lideri recep tayyip erdoğan.

şahsen kaldıramadığım söz. yani bu kadar cehaleti midem kaldırmıyor. hani sevenine sayanına lafım yok, ama erdoğanı savunan insanların cehaletine diyecek söz bulamıyorum. gezi eylemlerinde her iki tarafın da zibilyon tane yalan söylediği ortaya çıkmışken, yazılıp yazılmadığı belirsiz, yazıldıysa kimin yazdığı belirsiz bir sözü nasıl önümüze koyabiliyorlar? ben bu cahil cesaretine de hayret ediyorum.

her şeyi dış mihraklara, faiz lobisine, vaiz lobisine bağlayabilenlerin cehaletine hayret ediyorum. normal bir ülkede kıytırık internet sitelerinde 13-15 yaşındaki ergenlerin ancak itibar edebilecekleri sözlerin başbakan tarafından dile getirilmesine şaşırıyorum. bunun bu kadar destek almasına diyecek söz bulamıyorum.

nasıl olur da bir başbakan 10 senedir en yüksek mevkilerde kadrolar verdiği bir cemaat için "nasıl sızmışlarsa vekil bile olmuşlar" diyebilir? hadi diyelim dedi, nasıl olur da bazı insanlar buna inanabilecek kadar saftirik olabilir?

cahil toplumlar, hiç bir konuyu akıl ve mantık doğrultusunda tartışamaz, değerlendiremez. onlar sadece insanları yaftalarlar. bizim de vaziyetimiz bu.