bugün

mini etek giymek etini satmak ile eşdeğerdir

püfür püfür trollük kokan cümle, iddia.

ben sıkıldım ama bu işten. harbiden diyorum ulan. hatta şu sözlüğü bırakırsam bu yüzden olur, yavşak karaktersiz bir kaç kişi olmazsa.

yahu şu argümana bak; açık giyinsek dert, kapalı giyinsek dert. sen şimdi bunun ortasını bulamıyor musun? harbiden bundan mı yakınıyorsun? nedir arkadaş bu beğenilme sevdası. bacaklarını göstermek istiyorsun, güzeldir anlıyoruz. ama sen et parçası mısın? böyle mi görülmek istiyorsun. acıdır ki bunu düşünmeden cevabını vermeden evet diyenler var. o kadar metacıyız ki görüntü olmuş tek önemli olan. anlam, etkiler kimsenin umrunda değil.

hadi diyelim beğenilmek istemiyorsun, kendim için giyiniyorum diyorsun. hadi öyle olsun. belki de öyledir çünkü. özgürlük sıkıntılı kavram ama. sen bunu hoşuna gittiği için giyersin, bir diğeri sevmez, görmek istemez. bunu da hesaba katman lazım. çünkü bir diğerinin özgürlüğü etrafa istediği gibi rahatça bakabilmek olacaktır.

bu arada mini etek de sıkıntılı kavram. gerçi erkeğim fazla anlamam ama;
görsel
böylesi de var dizin hemen üstünde biten de.
görsel bu da var.

mini etekten rahatsız olan her insanı da yobaz, sapkın olarak nitelendiremezsin. ben yobaz değilim yani abicim ama bi kadın böyle açık seçik giyinmemeli, anlıyor musun? anam bacım değil mevzu, insan olmak bu olmamalı.

bakmazsın diyorsun ama geçenlerde ismi h ile başlayan bir adamın deneyini okudum. beyin saniyenin yarısından önce karar veriyormuş (bilinçten önce). onu da geçtim üstüne hormon diye bir şey var olum. bilmiyorum deme bana. insanın gözü gidiyor. kaldıki ben dürüstçe diyorum size, azami derece bi kadının götüne memesine bakmaktan kaçarım. çok dindar olduğumdan mı? hayır. ben insanların hazsal davranmasını sevmiyorum çünkü. o sürekli hayvandan farkımız şu şu dedikleri düşünceyi önemsemeye çalışıyorum.

ha pornomu da izlerim 31 imi de çekerim ama dışarıda ki dünyanın da bu hale gelmesini istemem. belki dediklerim sizin düşüncelerinize zıt, olabilir. insanız neticede. daha bir kaç lafım şu genellemecilere, basiretsiz cevaplara sığınanlara da burası ulu, kimin sikindeki.