bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ben ayakta uyuyorum galiba sevgili sözlük.

malum, son birkaç günün favori konusu paradise05 (messenger 8.1 den kalma) in kemcuk agizli tarafından aldatılması olayıydı. gündüz iş gece aş derken sözlüğe çok fazla zaman ayıramamamdan dolayı olaydan istatistiklere girmesi hasebiyle haberdar olabildim. okudum okudum üzüldüm paradise05 in yazısını.

ta ki taytszkral ın entrysini okuyana kadar (#22040849).
o an itibariyle sövmeye başladım. şayet doğruysa, ki bana doğru gibi geliyor, paradise05 e izninizle 2 çift lafım var:

"ulan bunu nasıl düşündün, nasıl organize ettin, nasıl bekledin haftalarca da yazdın o senaryo yu. senin sabrına oturayım ben. tek entry ile selebriti oluverdin. bir closer olamasa da, unfaithful u yaşattın bize."

demem o ki insanlar azimli azizim, hevesli, hırslı sevgili sözlük. hedefe ulaşmak için ilmek ilmek örüyorlar zamanı. fakat ben kırk yıl düşünsem akıl edemem böyle şeyleri, hadi ettim, 3-4 hafta uzun gelir, "sikerim" derim, bekleyemem hacı.

kadın, sen tut 3 hafta sözlükte yalandan sevgilicilik oyna, sonra sevgilim beni aldattı diye entry gir. selebriti ol. ha bir de romantizmin doruklarını samsunda yaşama olayı var, oraya hiç girmiyorum. hayalgücüne bak amk.

ayrıca aldatılma olayı ne prim yaptı arkadaş? ulan beni de eski sevgilim aldatmıştı, gerçi ben ayrıldıktan sonra öğrendim ama neticede aldatmıştı. hem de bunlarınki gibi basic bir aldatma değil. kızlı erkekli aldatmış orospu. meğer en az benle sevişiyormuş kahpe. o derece yani.
o zaman biz napaydık, öle miydik paradise05?
yine ağzımı bozdum.

edit: az koydum.