bugün

kyk lar ayrıldığı için eylem yapan öğrenciler

söz konusu izmir yurt eylemindeki durumu açıklayayım.

bu şeriatçı zihniyet, kız erkek yurtlarını her yerde ayırıyor. ya erkek yurtlarını, ya da kız yurtlarını başka bir yere taşıyıp ortak olan blokları tek bir cinsin bloğu haline çeviriyor. bunun üzerine tüm türkiye genelinde eylemler düzenleniyor öğrenciler tarafından. ancak sadece bir tane üniversitede eylemler bu kararı değiştirecek ve devam etmekte olan düzeni bozmayacak şekilde koruyacak kadar başarılı oluyor. * diğer üniversitelerde hâlâ eylemler sürmekte.

izmir'deki durum ise şu. ege üniversitesindeki kyk yurdu, kız yurduna çevriliyor. erkekler, inciraltındaki kyk yurduna taşınıyor. bu şu demek: erkek öğrenciler önceden ayaklarının dibindeki fakültelerine rahatlıkla gidebilirken şimdi yurtlarının inciraltına taşınması sebebiyle okullarına gitmek için her gün iki üç saat yol trafik/yol çilesi çekmek zorunda kalacak. protestoların sebebi tamamen bu. bu, hiçbir şekilde siyasi bir olay değil, sadece ve sadece şeriatçı zihniyet ve diktatör sistem karşısında bir öğrenci dayanışmasıdır.

kendini bilmezler de gelip burda eylemi eleştirsin.

he yavrum, he. eylem, anarşizm, terörizm, pkk, kürtler, devrimci, kolektifler, laik, izmir, atatürk, çapulcular.. he, bunlara bağla hâlâ sen onu. asla vazgeçme aklını kullanmamaktan, beslemeye devam et o dar görüşlü beynini.